|
|
|
2011-11-03 23:22:27
|
Oprogramowanie do salonuHej dziewczyny, Poszukuje programu do salonu. W necie znalazłam tego sporo. Może wy z jakiegoś korzystacie i mogłybyście go polecić. Z góry dziękuje, Ewa
|
|
2011-11-13 19:01:11
|
Oprogramowanie do salonuMoja koleżanka miała jakiś program do salonu. Wróciłam do domu i pomyślałam, że może mnie udałoby się też coś takiego zainstalować w salonie. Miałam tylko jeden problem - słabo używałam internetu. Skontaktowałam się z firmą Zapisy24.pli kupiłam od nich stronę z kalendarzem rezerwacji. Do tego dostałam wizytówki i smsy. Osobiście uważałam, że jest to świetny bajer, nie odbieram telefonów, a klienci zapisują się sami. Dzisiaj minęło pół roku i jestem w szoku, jak działa ten program. Moji klienci zapisują się w 90% przez internet, dostają od systemu smsy, a ja mam możliwość informowania ich o wszystkich nowościach i promocjach. Nie muszę mówić, że z tej strony korzystają klienci z innej części miasta, a ja odpoczywam od telefonów w domu. Cieszy mnie również to, że nareszcie mam pełną historię usług moich klientów i poprawnie napisane numery telefonów. Bardzo polecam Ci Zapisy24.pl. Jeśli będziesz miała jakieś wątpliwości, napisz do mnie. Ewa
|
|
2011-11-17 15:10:21
|
Oprogramowanie do salonuCześć, ja korzystam systemu do zarządzania salonem Oblok.pl i jestem bardzo zadowolony . Program jest prosty w obsłudze i posiada wszystkie niezbędne funkcja potrzebne do prowadzenia gabinetu. Wszystko działa sprawnie. System Oblok.pl oczywiście umożliwia prowadzenie terminarza, wysyłanie przypomnieć SMS do klientów, prowadzenie kart klientów i sam tworzy historię wizyt. System można połączyć ze stroną internetową i przyjmować zapisy online. Najlepiej samemu wypróbować ten system w salonie. Na stronie www.oblok.pl można skorzystać z 14 dniowego, bezpłatnego okresu testowego.Wystarczy się zalogować. Zanim zdecydowałem się na oblok.pl przetestowałem wiele systemów. Mój wybór padł na Obloka i jestem zadowolony. Jeśli masz jakieś pytania to pisz. Więcej informacji na temat systemu znajdziesz na www.oblok.pl pzdr.
|
|
2012-02-19 16:10:43
|
Oprogramowanie do salonuPowiem krótko, jeśli komuś zależy na dobrej cenie to polecam http://mojsalon.com.pl (jeśli nie będzie rezerwacji online to właściciel salonu nie zapłaci nic). Jeśli na funkcjonalności to rzeczywiście obłok jest trochę lepszy, ale i dużo bardziej droższy.
|
 |
 |