Zaloguj się!

Twój e-mail:
Twoje hasło:
Zapamiętaj mnie
przypomnij hasło

Fryzjerstwo od zaplecza

Forum - Oprogramowanie do salonu

Oprogramowanie do salonu

Hej dziewczyny,

Poszukuje programu do salonu. W necie znalazłam tego sporo. Może wy z jakiegoś korzystacie i mogłybyście go polecić. 

Z góry dziękuje,

Ewa

Oprogramowanie do salonu

Moja koleżanka miała jakiś program do salonu. Wróciłam do domu i pomyślałam, że może mnie udałoby się też coś takiego zainstalować w salonie. Miałam tylko jeden problem - słabo używałam internetu. Skontaktowałam się z firmą Zapisy24.pli kupiłam od nich stronę z kalendarzem rezerwacji. Do tego dostałam wizytówki i smsy.

Osobiście uważałam, że jest to świetny bajer, nie odbieram telefonów, a klienci zapisują się sami. Dzisiaj minęło pół roku i jestem w szoku, jak działa ten program. Moji klienci zapisują się w 90% przez internet, dostają od systemu smsy, a ja mam możliwość informowania ich o wszystkich nowościach i promocjach.

Nie muszę mówić, że z tej strony korzystają klienci z innej części miasta, a ja odpoczywam od telefonów w domu.

Cieszy mnie również to, że nareszcie mam pełną historię usług moich klientów i poprawnie napisane numery telefonów. Bardzo polecam Ci Zapisy24.pl. Jeśli będziesz miała jakieś wątpliwości, napisz do mnie.

Ewa

Oprogramowanie do salonu

Cześć, ja korzystam systemu do zarządzania salonem Oblok.pl i jestem bardzo zadowolony . Program jest prosty w obsłudze i posiada wszystkie niezbędne funkcja potrzebne do prowadzenia gabinetu. Wszystko działa sprawnie. 

System Oblok.pl oczywiście umożliwia prowadzenie terminarza, wysyłanie przypomnieć SMS do klientów, prowadzenie kart klientów i sam tworzy historię wizyt. System można połączyć ze stroną internetową i przyjmować zapisy online. Najlepiej samemu wypróbować ten system w salonie.

Na stronie www.oblok.pl można skorzystać z 14 dniowego, bezpłatnego okresu testowego.Wystarczy się zalogować. 

Zanim zdecydowałem się na oblok.pl przetestowałem wiele systemów. Mój wybór padł na Obloka i jestem zadowolony.

Jeśli masz jakieś pytania to pisz.

Więcej informacji na temat systemu znajdziesz na www.oblok.pl

pzdr.

Oprogramowanie do salonu

Powiem krótko, jeśli komuś zależy na dobrej cenie to polecam

http://mojsalon.com.pl (jeśli nie będzie rezerwacji online to właściciel salonu nie zapłaci nic).

Jeśli na funkcjonalności to rzeczywiście obłok jest trochę lepszy, ale i dużo bardziej droższy. 

reklama

baner

baner

baner